Sponsorer 2019


Vision och värderingar
CADO har ett klart mål – vi vill genom produktion och leverans av unika produkter, skapa harmoni och balans med respekt för våra kommande generationer.
Vi har i många år designat, producerat och levererat lekplatser, sport- och rörelseprojekt och utemiljö med professionell och kompetent rådgivning, hög service, unika produkter och exakt leverans i Sverige och Danmark. Vi vill vara den ledande samarbetspartnern inom design av utemiljö – och det förpliktigar. Därför har vi alltid fokus på våra grundvärderingar: trovärdighet, innovation & hållbarhet.
Ända sedan 1948 då HAGS grundades i småländska Aneby , har vi drivits av att skapa aktiva utomhusmiljöer för alla generationer.
Mötesplatser där man kan umgås, leka, träna och må bra. Idag är HAGS en global leverantör. Våra produkter för lek och rekreation tillverkas sedan 2017 i en ny fabrik i Polen.
Vi är emellertid både glada och stolta över att hjärtat i verksamheten – Design & Utveckling finns kvar där allt en gång började. I natursköna Aneby mitt på det småländska höglandet.
HasselHolm AB är sedan 1981 en väletablerad firma som helt specialiserat sig på att fräsa bort stubbar och andra rotsystem. Arbetsområdet omfattar Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Vår omfattande maskinpark och starka specialisering inom detta verksamhetsområde gör oss till Europas största och främsta fräsningsentreprenör med återkommande uppdrag från Lofoten till München. Vårt kontor finns i Alingsås strax utanför Göteborg och härifrån lägger upp logistiken för att våra fräsmaskiner ska vara punktligt på plats när våra kunder önskar det samtidigt som vi håller ner onödiga förflyttningar.


Tönnersjö Plantskola är Sveriges trevligaste Trädodlare.
Var inte blyg utan kom till vår monter så belönar vi dig med världens bästa TRÄDGUIDE på 243 sidor och över 1000 Träd-bilder.
Och besök oss gärna på Facebook eller på vår Hemsida med fina bilder och filmer över vår odling och snygga personal.
Trädgårdsanläggarna i Sverige STAF
Förbundet brinner för trädgårdsanläggarnas frågor, det som upplevs som relevant för
dig som enskild företagare. Det som naturligtvis också är av stor vikt är att
medlemmarna tillsammans bidrar till att stärka branschen och garantera kvalitén på
utförda uppdrag och projekt.
Vi samarbetar på internationell nivå med kollegor från hela Europa och naturligtvis
nära våra nordiska kollegor. Trädgårdsanläggarna Sverige är dessutom aktiva i
branschens olika utbildningsställen i Sverige så att du som medlemsföretagare ska
kunna få tag på duktig och välutbildad personal.

Ett gladare och hälsosammare samhälle
Visst ska lek och träning vara både roligt och tillgängligt? Men det är också en utmärkt möjlighet att skapa gladare och hälsosammare samhällen.
Vi vill skapa en offentlig miljö för alla. En lekplats för barn i alla åldrar, en träningsplats för den som vill vara aktiv och parkmöbler för gemenskap och trivsel. Vi tänker på helheten och grundtanken för oss är att vi vill inspirera till en mer aktiv livsstil. Vi forskar och utvecklar våra produkter genom två kunskapscenter, Fitness Institute och Play Institute, vilket gör att vi ständigt förnyar oss och kommer med innovativa nyheter inom lek och träning. Vi utvecklar vårt parksortiment genom vårt varumärke. Slottsbro som har smyckat det offentliga rummet med lek- och parkutrustning i över 30 år. Vi vill bidra med funktionella och väl utformade inslag i natur och stadsmiljö.

Gå gärna in på kompan.se eller Slottsbro.se och läs mer om oss och våra produkter!
KOMPAN är en världsledande leverantör av lekplatsutrustning, parkmöbler för urban stadsmiljö och utomhusgym.

Vi är 1075 medarbetare och har försäljningsbolag i 19 länder och distribution i över 60. Försäljningskontoret finns i Mölnlycke utanför Göteborg. Slottsbro är ett varumärke som ingår i Kompan koncernen.

LIR, en organisation med många möjligheter

Lek & Fritidsprodukter AB    Tidningen Utemiljö