Hej alla Uppsala-lingare!

Först och främst, vad roligt att ni valt att plugga till landskapsingenjörer. Stort grattis och vi hoppas ni kommer tycka det är lika roligt och intressant som vi ling-tvåor gör. För att riktigt välkomna er i landskapsingenjörs-gänget vill vi bjuda ner er till landskapsingenjörsdagen i Alnarp nu i februari!

Varje år sedan 2003 har vi landskapsingenjörsstudenter på SLU i Alnarp anordnat en branschmässa med företag och organisationer samt intressanta föreläsningar som har koppling till landskapsingenjörsyrket.

Landskapsingenjörsdagen anordnas av oss som går andra året på landskapsingenjörsutbildningen och årets branchdag hålls torsdagen den 6:e februari och temat är ”Det hållbara landskapet”!

Lingdagen öppnar kl 9. 00 med mässa. Ett perfekt tillfälle att träffa företag, framtida arbetsgivare, hitta sommarjobb och ställa frågor. Parallellt med detta har vi bjudit in flera spännande föreläsare på temat ”Det hållbara landskapet”.

Direkt efter att mässan stänger bjuder vi in till mingel för utställare, föreläsare och studenter. Minglet följs av aktiviteter från företag innan vi avslutar dagen med en gemensam middag och fest. Ett fullständigt schema med föreläsare och exakta tider finns under ”Program”.

På fredagen tänkte vi bjuda er från Ultuna på en vandring i Alnarpsparken, i februari när ni kommer ner har vi vinterblommande växter och med lite tur de första vårblommande växterna att visa upp. Beroende på väder har vi även planerat några utomhusaktiviteter för er så ni får se hela den vackra parken. Till kvällen tänkte vi kunde visa upp Malmö och kanske ta en öl på möllan. Resten av helgen har ni möjlighet att själva upptäcka Skåne eller hänga med nyfunna vänner.

Vi har pratat med era lärare och löst så att ni är lediga både torsdag och fredag. Perfekt för en helg i Skåne med andra ord! På Alnarp campusområde finns dessutom en lokal där ni kan sova gratis mellan onsdagkväll och söndag kl. 11. Ni står själva för madrass och lakan.

Vi hoppas verkligen att ni vi får chansen att träffa er på lingdagen!

Länkar till anmälan finns nedan: